Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

FLOROVIT INGRASAMANT PENTRU CONIFERE 1 KG

Cod produs: 10100027 Rating: 0rating Descriere:
Conţine elementele  minerale in cantitati necesare,  pentru satisfacerea  nevoilor nutritive ale plantelor conifere decorative, cum sunt: tisa, larice(Larix decidua), chiparosi, molizi, pini, brazi si multe altele. Aplicarea regulată oferă un aspect frumos şi creşterea intensivă a plantelor fertilizate şi scade decolorarea acelor in timpul iernii.
Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 10,00 RON / buc
Detalii produs:

Aplicare:                                                                                                                                                 

Conifere: Se aplica in Aprilie, la jumătatea lui Iunie şi jumătatea lui August imprastiind ingrăşămntul in jurul arborilor şi arbuştilor, in cantitate de 4-15 g pentru un arbore sau  arbust (in funcţie de varsta si marimea lor). Coniferele care au peste un metru inaltime, pot fi fertilizate o singura data in primăvara cu   30-40g de ingrăşămnt pentru fiecare metru din inălţimea arborelui ori arbustului. Este bine sa se amestece ingrăşămntul, uşor, cu stratul de la suprafaţa solului. Udarea regulata creşte eficienta fertilizarii.  Acest ingrasamint este perfect pentru fertilizarea ,de asemenea, a arborilor şi arbuştilor cu foliaj decorativ, inclusiv forsitia, migdalul,si foioase cum ar fi: mesteceni,artari precum şi nuci şi aluni.                                 

 Foioase: Primavara (Aprilie) plantele tinere (pană la 1 m inaltime) trebuiesc fertilizate cu 5-10g de ingrăşămnt imprastiat uniform in jurul plantei, apoi in vara (Iunie )şi inainte de toamna(August).Daca plantele sunt mai mari, ele pot fi fertilizate cu 30-40g de ingrăşămnt imprastiat o singura data in jurul plantelor. După imprastierea ingrasamantului  plantele trebuie sa fie fi udate abundent. O lingură conţine in medie 15 g de ingrăşămant. Ingrasamintul mai contine: sulf, fier mangan.

Compoziţie ingrasamant: NPK

Detalii tehnice:
Prezentare : Punga 1 kg
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii