Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Avantajele folosirii unui panou solar!

 

Panourile solare cu tuburi vidate sunt panouri care au rezervorul de apă caldă în componenţa panoului.

 

Panourile solare nepresurizate folosesc tuburi vidate simple (fără sistemul heat pipe) şi se caracterizează prin faptul că apa rece din rezervor pătrunde gravitaţional în tuburi unde este încălzită de radiaţia solară.

 

Principalele avantajele acestor tipuri de panouri solare sunt:

 

·         Nu folosesc energie electrică

 

·         Nu necesită mentenanță

 

·         Sunt foarte economice

 

·         Au un randament foarte bun

 

Orientarea Panourilor Solare Nepresurizate

 

Panourile solare nepresurizate se montează deasupra celui mai de sus consumator, de obicei pe acoperișul casei, folosind panta acoperișului pentru a obține o inclinație de aproximativ 45 de grade necesară pentru ca razele să pice perpendicular pe tuburi.

 

Este important ca panoul solar să fie montat pe partea sudică a acoperișului pentru a beneficia de soare tot timpul zilei. Dacă orientarea este sud-estică, atunci soarele va bate mai mult dimineața și după-amiaza, iar dacă orientarea este sud-vestică, soarele va bate mai mult după-amiaza și seara.

 

Cum funcționează Panourile Solare Nepresurizate?

 

Panourile Solare funcționează pe bază de termosifon. Colectorul este construit din tuburi vidate individuale ce transferă radiația solară, prin convecție, în masa apei din rezervor. Din acest motiv rezervorul de acumulare este montat în partea superioară a panoului solar.

 

Apa din tuburile vidate se incălzește, își reduce densitatea și se ridică în rezervor, fiind înlocuită de un volum echivalent de apă rece, cu densitate mai mare. Vidul din tuburile de sticlă asigură o termoizolare eficientă, pierderile de caldură spre exterior fiind extrem de mici.

 

La ce se folosesc Panourile Solare Nepresurizate?

 

Panourile solare nepresurizate se folosesc pentru prepararea apei calde menajere din primăvară până în toamnă. Ele asigură 100% din necesar pe timpul verii și 60-80% pe perioada primăverii și toamnei.

 

Apa produsă de acest sistem este sigură pentru spălarea vaselor sau pentru oricare altă treaba din gospodărie care necesită apa caldă. De asemenea, apa încălzită în acest fel este la feld e sigură pentru duș și pentru igiena personală, având același proprietăți ca și apa caldă încălzită de centrală sau de boilerul electric.

 

Puteți vedea modele noastre de panouri solare nepresurizate disponibile AICI.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii