Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Care este diferenta dintre adeziv pentru polistiren si glet?

 

Este o greseala utilizarea materialelor pentru alte scopuri decat cele pentru care au fost concepute. Cele doua tipuri de materiale mentionate de dumneavoastra sunt total diferite plecand de la materia prima utilizata la fabricarea acestora pana la modul de punere in opera, proprietati, mod de comportare dupa punerea in opera pe perioada de exploatare a constructiei etc.

Gletul este un material destinat acoperirii suprafetelor in vederea obtinerii unui finisaj superior. In principal, gletul este realizat pe baza de ipsos, caz in care se utilizeaza pentru umplerea si nivelarea suprafetelor, aplicabil de regula in strat maxim de 10 mm. Mai exista si gletul pe baza de ciment utilizabil pentru finisarea foarte fina, aplicabil in grosimi de 2-3mm si obtinerea unor suprafete perfect lise, de un alb imaculat. Exemplificand, din prima categorie face parte gletul Ceresit CT 126 iar din cea de-a doua gletul Ceresit CT 127. Ambele gleturi sunt destinate lucrarilor de finisare a peretilor numai la interior, pe starturi suport din beton si tencuiala traditionala.

 

Adezivul pentru polistiren este un material pe baza de ciment combinat cu compusi minerali si rasini sintetice ce are anumite proprietati speciale dat fiind ca este utilizat pentru lipirea unui material izolator, polistirenul. Din aceasta categorie de produse, din gama Ceresit putem expemplifica adezivii: Thermo Universal, CT 83 si CT 85. Avand in vedere caracteristicile polistirenului, este necesara realizarea unei legaturi puternice intre aecsta si adeziv. Mai mult, izolatia se comporta in timp altfel decat o suprafata de zidarie, se dilata si se contracta mai mult, este mai sensibila la solicitarile mecanice exterioare si nu are o rezistenta mecanica foarte ridicata, fiind limitata din acest punct de vedere. Astfel, este definitorie pentru rezistenta sistemului de termoizolatie obtinerera unei aderente superioare la suprafata polistirenului si asigurarea unei flexibilitati adecvate.

Avand in vedere ca un sistem de termoizolatie urmareste obtinerea unei suprafete cu o conductivitate termica cat mai mica, pe langa polistiren – care este un material termoizolant, este necesar ca si celelalte materiale utilizate sa aiba caracteristici termice cat mai bune, sa reziste la ciclurile inghet-dezghet, sa permita aplicarea straturilor ulterioare in conditii optime etc.
Concluzionand, niciuna din calitatile unui glet nu poate asigura cele mai importante conditii impuse de aplicarea izolatiei din polistiren: aderenta la stratul suport, rezistenta mecanica, rezistenta la inghet – intemperii, aderenta ridicata la suparafata polistirenului deci nu se poate inlocui adezivul pentru polistiren cu glet. Orice astfel de solutie va duce inevitabil la compromiterea lucrarii.

 

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii