Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

ADEZIV ETANSEIZANT WINSEAL

thumbs
Cod produs: 30004703 Rating: 0rating Descriere:
WINSEAL este un adeziv-etaseizant profesional, monocomponent, ce contine un bitum special si polimeri de inalta calitate. Adera la majoritatea tipurilor de materiale de constructii si este POTRIVIT PENTRU APLICATII PE SUPRAFETE UDE SAU SUB APA.
Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 25,14 RON / buc
Detalii produs:
WINSEAL poate fi folosit la etansarea membranelor bituminoase, canale de ploaie sau drenaj, ventilatoare, rosturi si conexiuni, santuri de irigatii, rezervoare de beton sau piscine. este un excelent etanseizant al cosurilor de fum si luminatoarelor. In timpul aplicarii la rece a membranelor bitum-polimeri (ciclul WINGLUE) poate fi aplicat pentru etansarea si lipirea suprapunerilor.
Adera perfect la PVC si poate fi folosit la etansarea conexiunilor de tevi. Suprafetele de aplicare trebuie sa fie lipsite de praf sau grasimi; a nu se utiliza pe panouri termoizolante in bataia directa a soarelui. Utilizati-l in zone bine aerisite.
Consumul este in functie de dimensiunea golului si tipul aplicatiei.
Depozitarea  se face in spatii cu temperaturi cuprinse intre +5, +40 gC.
Aplicarea se face cu un pistol de silicon obisnuit. Winseal asigura impermeabilizarea si aderenta imediat dupa aplicare dar datorita compozitiei chimice speciale s-ar putea petrece chiar la cateva zile de la intarirea completa.
 
 
 
Detalii tehnice:
Prezentare : 280 ml
Culoare : Negru
Documente atasate:
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii