Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Cum alegem modelele de gresie si faianta

  Fie că te-ai mutat înt-o nouă locuință ce necesită o renovare completă, sau pur și simplu dorești să-ți renovezi baia, trebuie să-ți planifici cu atenție fiecare pas din procesul de renovare daca vrei să obții cele mai bune rezultate. Descoperă cele mai importante reguli de care trebuie să ținem cont atunci când alegem modelele de gresie și faianță.


  1. Stabilește un plan. În funcție de câți membrii are familia ta, alege numarul de nișe pe care să le integrezi în perete (pentru prosoape, produsele de igienă și alte obiecte folosite în frecvent în baie). Una dintre aceste nișe trebuie să se afle în apropierea cabinei de duș sau deasupra căzii.

  Acest lucru trebuie planificat de la început și trebuie să te asiguri că instalatorul și electricianul înțeleg perfect ideile tale. Mai mult decât atăt, discută cu electricianul costul modificărilor dorite.

  2. Verifică de două ori dimensiunile modelelor de gresie și faianță alese (vezi aici noutățile în materie de gresie și faiantă). Una dintre cele mai frecvente greșeli pe care fac persoanele ce doresc să cumpere gresie și faianță este să asume că majoritatea modelelor au aceleași dimensiuni. Când alegi dimensiunile, ține cont și de modelele de decor și brâuri ce pot fi încorporate în ambientul ales.

3. Mare atenție la spațiul din jurul ușii și al ferestrelor. Aspectul vizual din jurul ușii și al ferestrelor este foarte important pentru rezultatul final. Fiecare fereastră sau usă are propria provocare, iar cel mai bun mod de impermeabilizare a asambului final poate fi o provocare.

4. Detaliile mici fac diferența. O atenție sporită la detalii face ca și cele mai incomode zone să pară luistruite. Colțurile și nișele sunt locurile ce necesită cea mai multă atenție, iar dacă faceți montajul pe cont propriu, trebuie să aveți un dispozitiv de tăiat faianță la îndemână.

5. Ține cont de produsele recomandate pentru montaj și întreținere. De la șpacluri și distanțiere, până la adevizi și șapă autonivelantă, asigură-te că ai la îndemână toate produsele necesare pentru montaj.

Dacă respecți aceste sfaturi, procesul de re-amenajare va fi mult mai ușor, iar rezultatul final se va apropia de ideea pe care ai avut-o la început.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii