Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Cum alegem tipul de polistiren pentru o izolatie corespunzatoare

Cu obtiectivele de astazi orientate spre durabilitate si eficienta energetica, utilizarea corecta a izolatiei devine mai important ca niciodata. In acest articol va vom prezenta principalele caracteristici ale celor doua tipuri de polistiren, expandat (EPS) si extrudat (XPS), cat si cateva sfaturi ce va pot fi de ajutor pentru a alege modelul potrivit nevoilor dumneavoastra! Izolarea termica este una dintre cele mai simple modalitati de a mentine confortul unei locuinte, de reducere a riscului de formare a condensului si igrasiei si de reducere a consumului de energie pentru climatizare pe perioada verii! Cele doua tipuri de polistiren sunt printre cele mai utilizate materiale atunci cand vine vorba de izolatii interioare, exterioare, a acoperisului, a pardoselii etc, datorita transferului termic scazut.

POLISTIRENUL EXPANDAT (EPS) - disponibil in grosimi de la 1 cm pana la 20 cm, polistirenul expandat este preferat in constructiile noi si renovari, termosisteme la fatade lipite, fatade ventilate, pereti usori, termosisteme la interior, sau termoizolarea mansardei. Este recomandat sa folositi o grosime de minimum 10 cm in termoizolarea fatadelor, daca doriti ca investitia sa fie rentabila pe termen lung. Ideea de a "economisi" prin alegerea unui produs de o grosime mai mica este total gresita! Este foarte important de stiut faptul ca placile de polistirenul grafitat confera un randament cu 20% mai mare fata de cele conventional, indiferent de zona termoizolata! (click aici pentru a vederea oferta de polistiren expandat).

POLISTIRENUL EXTRUDAT (XPS) - prezinta o fiabilitate si rezistenta superioara la factorii mecanici si atmosferici. Impermeabilitatea polistirenului extrudat este net superioara polistirenului exapndat, fapt care il recomanda pentru termoizolari in medii umede: de la subsol pana la acoperisuri, termoizolarea soclurilor, a subsolurilor neincalzite, a pardoselilor pe sol si a fundatiilor. Acest tip de polistiren este rezistent la inghet/dezghet datorita rezistentei la umezeala, combinata cu o duritate si elasticitate superioara polistirenului expandat. De asemenea, prezinta o rezistenta sporita la agenti chimici precum: vopsele bazate pe alcool, apa sarata, acizi, baze, ciment, asfalt etc. O placa de polistiren extrudat nu-si va schimba foarta mult valorile termoizolante daca este expusa la soare; modificarile se vor vedea doar in schimbarea culorii si in faptul ca placa va deveni mai pala si prafuita (click aici pentru a vederea oferta de polistiren extrudat).

In concluzie, polistirenul reprezinta o solutie potrivita pentru termoizolarea elementelor de constrictie, si trebuie ales in functie ce necesitati pentru a obtine o termoizolare corespunzatoare!

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii