Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

PRIZA PROGRAMABILA DIGITAL

Cod produs: 20010376 Rating: 0rating Descriere:
- Funcţionare 24 de ore.
- Program ON/OFF 48 de ore.
- Interval de reglare 15 minute.
Producator: WELL Stoc: Disponibil Asistenta online: office@evasion.ro
Pret (cu TVA): 35,33 RON / buc
Detalii produs:

Priza de retea este dotata cu acumulator. Inaintea programarii produsului conectati acesta la retea pentru minim 2.5 ore pentru a incarca acumulatorul. In caz contrar setarile preprogramate pot fi pierdute sau neactivate.

a) Programarea timpului si datei actuale
- Pentru setarea timpului actual folositi combinatia cheilor „Uhr”, „Std” si „Min”, daca e necesar. (Retineti: priza de retea are indicatii pentru 24 de ore.)
- Pentru setarea datei actuale (care apare pe partea inferioara a ecranului) folositi combinatia cheilor „Uhr” si „Woche”.
- Pentru setarea orei de vara folositi combinatia cheilor „Std” si „Min”. Nu este necesara reprogramarea completa a acesteia in timpul trecerii la ora de vara sau iarna. Doar trebuie sa apasati simultan cele doua chei sus mentionate. Daca e setata ora de vara, simbolul acesteia va apare in coltul drept al ecranului.
- Nu este necesara reprogramarea completa a acesteia in timpul trecerii la ora de vara sau iarna. Doar trebuie sa apasati simultan cele doua chei sus mentionate. Daca e setata ora de vara, simbolul acesteia va apare in coltul drept al ecranului.

b) Setarea functiilor de comutare:
- Pentru accesarea modului de programare a comutarii apasati cheia „Prog”. Cand ati terminat apasati cheia „Uhr”.
- Puteti programa 8 combinatii ON/OFF. Pentru fiecare combinatie puteti determina valabilitatea acesteia:
a) o zi pe saptamana
b) zilele lucratoare (Luni-Vineri)
c) etc.

- Apasati „Prog” („on” apare pe ecran), si pentru setarea timpului, la care vreti pornirea dispozitivului apasati cheia „Std” si „Min”, daca este necesar. Apasati din nou cheia „Prog” pentru a putea seta timpul la care doriti oprirea dispozitivului conectat (pe ecran apare „off”).
- Acum apasati „Woche” (saptamana) pentru a seta ziua in care se va executa comutarea . Ziua programata sau combinatia de zile se va afisa pe coltul superior al ecranului.
- Pentru anularea/stergerea setarilor incorecte apasati „R”. Pentru anularea stergerii apasati din nou „R”.
- Repetati pasii sus descrisi pentru oricare combinatie ON/OFF.
- Indicatia „AN” in partea inferioara a ecranului: Functiile de programare temporizatoare sunt dezactivate, dar dizpozitivul conectat poate fi pornit manual.
- Indicatia „AUTO” in partea inferioara a ecranului: Functiile de programare temporizatoare sunt dezactivate. Dispozitivul conectat va fi pornit pe baza zilei/timpului setat.
- Indicatia „AUS” in partea inferioara a ecranului: Functiile de programare temporizatoare sunt dezactivate si dispozitivul conectat nu poate fi pornit manual.
- Priza de retea temporizatoare permite functii random (aleatoare). Apasati cheile „Woche” (saptamana) si „Std” simultan. Va aparea un cerc in coltul drept al ecranului. Combinatiile ON/OFF programate de Dvs. vor progresa cu 2-32 minute. Aceasta se va intampla in mod aleator.

Detalii tehnice:
Tensiune : 230 V - 50 Hz
Curent : 16(2)A
Putere de comutare : 3,500 Watt maximum
Clasa de protectie : 1
Tip de protectie : Invelis
Temperatura mediului : -5 - +40 grade Celsius
Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii