Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

BEC LOHUIS ECHIPAT METALIC HI-HS

thumbs
Cod produs: 20012084 Rating: 0rating Descriere:
Bec Lohuis Echipat Metalic Hi-Hs (Metal Halide - Sodiu), destinat iluminatului exterior curti, parcari, spatii de joaca, trotuare, terenuri de sport. Este un corpul de iluminat realizat din aluminiu, vopsit in camp electrostatic.
Producator: LOHUIS Stoc: Stoc limitat Asistenta online: office@evasion.ro
Detalii produs:

Acest produs este indispensabil in montajul de corpuri de iluminat stradal.Gradul de protectie al corpului de iluminat este IP 54, compartiment optic; IP 10, compartiment accesorii.
Dispersorul este din policarbonat fixat pe corp cu o garnitura rezistenta; dulia este din ceramica facand-o astfel rezistenta in timp la variatiile de temperatura.
Inaltimea de montaj peste 8m.Acest corp se poate echipa dupa nevoi cu: L.V. Sodiu de E.40/220 (cu igniter încorporat) sau E.40/250W.

Tags:
Alarma pret:
Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul ales, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii