Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Eleganta pentru casa ta- Colectii de faianta si gresie

 

Placile ceramice sunt o alegere foarte populara pentru amenajarea diverselor spatii din locuinta datorita usurintei de intretinere, dar si a design-ului variat. Astfel, o bucatarie rafinata si eleganta sau o baie in tendinte pot deveni foarte simplu realitate cu modele moderne de placi ceramice, usor aplicabile.

 

Placile ceramice sunt cautate pentru diversitatea modelelor, ce confera mai multa coerenta spatiului si un aspect modern, care se imbina foarte frumos cu restul alegerilor in materie de mobila, var sau tapet si  cu obiectele decorative.

 

Placile ceramice se grupeaza in 2 categorii:

 

-          Pentru interior

-          Pentru exterior (portelanata)

 

Placile ceramice pentru amenajarea interioara permit o gama foarte variata de culori, iar aceeasi culoare poate fi reprodusa sub diferite aspecte: neteda (mata sau lucuioasa) sau structurata (in relief) ce impiedica alunecarea. De asemenea, se pot folosi jocuri de volume si intensitati ale diferitelor culori disponibile, cum ar fi galben-auriu, bej, verde, alb, bleu.

 

Placile pentru exterior sunt tratate sa reziste ciclului inghet/dezghet (diferentelor mari de temperatura). Acestea sunt de asemenea, recomandate ambientelor cu conditii severe de exploatare cum sunt spatiile industriale sau cele publice.

 

Ce trebuie sa aveti in vedere la achizitionarea placilor ceramice?

 

Atunci cand va orientati catre placi ceramice pentru amenajarea interioara a locuintei, interesati-va de gradul de rezistenta la trafic. Acesta indicator este foarte important pentru confortul vostru viitor, deoarece indica gradul de uzura a placilor.

 

Placile ceramice se incadreaza in 3 clase de trafic, care va ajuta la alegerea lor corecta:

 

-       Rezistenta redusa (placile de acest tip sunt recomandate pentru baie sau dormitor, in general pentru spatiile in care mergeti desculti)

-        Rezistenta medie (aceste placi sunt indicate pentru holuri)

-        Rezistenta ridicata (aceste placi sunt recomandate pentru spatii cu trafic intens, fiind potrivite pentru amenajarea birourilor)

 

Orientati-va daca preferati gresia rectificata pentru amenajarea locuintei. Aceasta are marginile slefuite astfel incat permite folosirea unui rost foarte mic 1 mm - 1.5 mm, creand astfel impresia de spatiu deschis.

 

Acordati atentie marimii placilor de gresie, deoarece aceasta contribuie la imaginea de ansamblu. Pentru a da impresia de spatiu larg se pot alege placi dreptunghiulare care sa fie placate pe orizontala. Pentru a oferi inaltime, se vor placa pe verticala.

 

Din punct de vedere al formatului, se inregistreaza o tendinta tot mai accentuata de utilizare a unor formate mari, atat pentru placile de faianta unde dimensiuni de genul 25x40 cm sunt deja comune, ajungandu-se pana la placi de 30x60 cm sau 30x100 cm in mod curent, cat si pentru gresie cu placi de dimensiuni 60x60 cm sau chiar mai mari.

 

Se remarca utilizarea pe scara tot mai larga, in cadrul aceluiasi ambient, a combinatiilor de formate diferite din aceeasi serie, plecand de la placi mari pana la mozaicuri (atat de forma patrate cat si dreptunghiulare) realizate din toata gama de culori a acesteia.

 

Noile noastre colectii de placi ceramice garanteaza un suflu de aer proaspat in locuintele voastre, fie ca vorbim despre amenajarea unei camere sau a intregii case.

 

Va invitam sa le descoperiti:

 

     

 

  

 

 

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii