Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Intretinerea acoperisurilor din tigla metalica

 

Stiati ca procesul de degradare al acoperisurilor este accelerat in cazul in care impuritatile nu sunt curatate sau indepartate la timp? Agresiuni precum: aerul poluat, sulful, compusi ai clorului si compusi ai azotului, ce conduc la aparitia ploilor acide, variatii de saruri minerale, praful sau funiningele pot afecta stratul de acoperire (vopseaua). Daca vorbim de durabilitatea tiglelor metalice, trebuie sa stim faptul ca cele mai critice zone sunt zonele zgariate si deformate, unde impuritatile vin in contact direct cu stratul de zinc de sub stratul de vopsea. Riscul este cu atat mai mare in zonele industriale sau de coasta, unde emisiile ce contin sulf sau clor sunt mai ridicate.

CURATAREA REGULATA A ACOPERISURILOR ESTE O PARTE FOARTE IMPORTANTA IN PROCESUL DE INTRETINERE A STRATULUI DE ACOPERIRE!

Iata cativa pasi pe care trebuie sa-i urmezi pentru a prelungi durabilitatea acoperisurilor din tigle metalice:

1. Inspectia Anuala

O inspectie anuala este necesara pentru a identifica si repara eventualele defecte ale stratului de acoperire. Procedurile implicate in inspectia anuala cuprind:

1.1 Inspectia initiala

Acest pas consta in indepartarea tuturor obiectelor de pe acoperis: rumegus, bucati de table, span sau orice alt tip de obiect. Acest tip de inspectie se efectueaza imediat dupa terminarea montajului acoperisului.

1.2 Inspectia vizuala

La fel ca si inspectia anuala, inspectia vizuala trebuie efectuata cel putin o data pe an. O inspectie mai in detaliu este recomandata cel putin o data la cinci ani. Acest tip de inspectie este obsolut necesara mai ales dupa expirarea perioadei de garantie.

2. Curatarea acoperisului

Pe langa faptul ca un acoperis murdar este inestetic, trebuie stiut faptul ca praful si pamantul pot cauza riscul de coroziune, tinand suprafata acoperisului uda in permanenta.

3. Verificarea accesoriilor de pe acoperis

Scugerile, degradarile sau riscul de coroziune poate aparea in cazul in care accesorrile sunt deteriorate. Este foarte important sa inlocuim toate imbinarile sau fixarile deteriorate.

4. Verificarea stratului de protectie (stratul de vopsea)

Stratul de protectie trebuie reparat in cazul in cazul decolorarilor inegale, al corodarii marginilor, al exfolierii, al crapaturilor sau zgarieturilor locale. Daca efectuati revopsirea zonelor afectate, asigurati-va ca urmati toate instructiunile de vopsire indicate de catre producator.

5. Curatarea sistemului de drenaj al apei pluviale

Curatarea sistemului de drenaj trebuie sa fie efectuata in fiecare an. In cazul in care jgheaburile si burlanele sunt blocate in intregime sau partial, coroziunea se poate instala datorita aparitiei ghetii. Cu un jet de apa puteti indeparta orice posibil risc de blocare sau murdarie al sistemului de drenaj.

6. Spalarea si indepartarea mizeriei

Nu trebuie sa ne bazam doar pe apa de ploaie pentru a mentine elementele acoperisului curate. Este foarte important sa indepartam, cel putin o data pe an, murdaria acumulata pe acoperis. Este indicat sa folosim un agent de spalare potrivit cu tipul de vopsea al acoperisului pentru a indeparta mizaria mai accentuata. O carpa umezita cu alcool poate fi folosita pentru a indeparta petele. Stratul de vopsea poate suferi deteriorari in cazul utilizarii in exces a agentilor de spalare nepotriviti.

7. Vopseaua de retus

Repararea deteriorarilor aparute pe suprafata acoperisului trebuie sa fie facuta cat mai repede cu putinta. Retusarea zonelor afectate trebuie sa fie facuta cu vopsele specifice tipului de protectie utilizate in fabricarea acoperisului. Spray-urile sunt complet interzise! La acoperisurile cu panta mica, muchiile rezultate dupa taierea tablei pot coroda. Este recomandat ca acestea sa fie vopsite dupa montaj. Este recomandata utilizarea unui lac transparent rezistent la agresiune salina in cazul acoperisurilor amplasate in aproprierea marii.

 

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii