Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Protejeaza-ti casa de frig apa si zgomot

Izolația termică trebuie realizată pe toate părțile importante ale unei case, în funcție de zonele cu pierderi: acoperiș, podea, pereți. 

Pentru termoizolarea pereților cea mai indicată metodă constă în placarea acestora, pe exterior, cu polistiren expandat. Alături de spuma poliuretanică, reprezintă cele mai cunoscute și eficiente materiale folosite pentru această operație. Alegerea modelului de polistiren (grosime și densitate) se face în urma realizării unui calcul energetic al locuinței. Tot pentru pereți mai poți lua în calcul vata de sticlă, vata minerală, poliuretanul sau celuloza, toate cu proprietăți deosebite în termo și fonoizolarea casei.

Pierderile de căldură înregistrate prin podea nu sunt de neglijat. Fie că locuiești la casă sau la bloc, termoizolarea pardoselii este necesară pentru menținerea confortului interior.
Pentru izolarea șapelor polistirenul extrudat este cel mai răspândit. Fiind un material impermeabil, dens, cu rezistență la compresiune și eficiență termică ridicată, acesta se folosește la placarea subsolurilor, fundațiilor sau a pardoselilor în contact direct cu pământul.
În cazul termoizolării pardoselii cu polistiren în două straturi, acestea trebuie aplicate astfel: îmbinarea a două plăci de pe un nivel trebuie să se facă exact la jumătatea plăcilor de pe nivelul superior, respectiv inferior.

 

 

 

Hidroizolarea teraselor blocurilor este o lucrare costisitoare dar necesară. Pentru o execuție trainică și cu o durată de viață de până la 10 ani, cel mai indicat material este membrana bituminoasă cu ardezie.

 

Realizarea greșită a hidroizolației la fundații poate avea consecințe grave, deoarece fundația nu poate fi îndepărtată pentru lucrări de reparații. De aceea sunt obligatorii anumite acțiuni, unele chiar înainte de începerea construcției: drenajul fundației, beton de egalizare, membrană bituminoasă în 1-2 straturi, strat de separare, beton armat, etc.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii