Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
 (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
 (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
 m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
 })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

 ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
 ga('send', 'pageview');

</script>

Raftul de sticle Brikston, organizare si aspect deosebit!

 

Odată cu venirea căldurii, depozitarea ferită de razele soarelui devine o prioritate în fiecare casă, în special pentru obiecte fragile cum sunt sticlele de vin.

 

Raftul de sticlă Brikston este piesa de mobilier perfectă pentru depozitarea estetică și pentru organizarea și expunerea eficientă a sticlelor de vin. Datorită aspectului inedit, acesta poate crea un adevărat colț de poveste în orice spațiu, fiind de asemenea o idee frumoasă de cadou!

 

Pe lângă impactul vizual, raftul de sticlă Brikston deține o serie de avantaje pentru depozitarea eficientă a sticlelor:

 

 • ·        Corpurile raftului de sticle Brikston permit aranjarea sticlelor în spații dedicate fără să ocupe mult spațiu

 

 • ·      Forma raftului are un design aparte, în formă de fagure, astfel încât se potrivește depozitării mai multor tipuri de sticle: de vin, șampanie, whiski și chiar sticle și borcane mici pentru conserve sau alte recipient cu forme atipice

 

 • ·         Raftul este 100% natural ceea ce îl face o alegere sigură în orice locuință

 

 • ·         O calitate majoră a raftului este că permite aranjarea vinurilor la vedere, conferind astfel un aspect deosebit și elegant locului în care a fost montat. De asemenea, împărțirea în 3 compartimente a fiecărui raft permite o mare varietate de modele, pe orizontală sau verticale

 

 • ·         Aspectul estetic remarcabil dat de textura caldă a cărămizii arse și de nuanțele armonioase creează o atmosferă plăcută și elegantă în orice încăpere.

 

Raftul de sticle Brikston este potrivit atât pentru pivnițe, beciuri, crame, dar și în spații moderne precum reustaurante, baruri, sau chiar în cămara de acasă. Versatilitatea sa îl face o alegere inspirată, care adaugă un plus de rafinament și de originalitate oricărui spațiu, iar organizarea eficientă a compartimanetelor îl face un adevărat ajutor de nădejde în orice gospodărie.

Puteți comanda raftul de sticle Brikston de pe site-ul nostru sau ne puteți vizita într-unul din magazinele noastre. (vezi lista completă AICI).

 

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii