Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

Surse de iluminat economice

 

Cu totii ne dorim sa platim mai putin consumul de electricitate de care avem nevoie pentru a ilumina casa. Solutii sunt dar trebuie putina informare in privinta produselor existente pe piata, deoarece foarte multi oameni sunt confuzi in ceea ce priveste sursele de iluminat pe care le folosesc.

 

In prezent, intalnim 4 tipuri de surse artificiale de lumina si anume: incandescent, fluorescent, LED si halogen.

Becurile incandescente sunt becurile traditionale, acestea consuma multa energie si contribuie la incalzirea planetei. Romania ca membru al UE, va trebui sa respecte noile reglementari si sa inlocuiasca aceste becuri cu surse de iluminat ecologice.

 

Sursele de iluminat economice:

 

Becurile fluorescente (comanda aici) sunt becurile a caror energie provine de la o sursa chimica sau electrica si sunt potrivite pentru iluminatul general al incaperilor, oferind o lumina asemanatoare celei naturale dar mai puternica. Ele sunt de regula folosite in locurile care necesita acest tip de lumina si anume: bucatarie, baie, birou, garaj, etc. Durata de viata a acestora este mai mare fata de cele clasice.

 

 

 

Becurile cu halogen sunt cele mai noi aparute pe piata de profil si se caracterizeaza printr-o lumina stralucitoare ce necesita sa fie directionata spre un loc precis. Acestea produc o lumina dura, alba, care are rolul de a intesifica culorile camerei. Cu toate ca au fost concepute pentru a rezista o perioada mai mare de timp ele sunt sensibile la praf, uleiuri sau grasimi si din aceasta cauza necesita ca corpul de ilumnat sa fie ca un instrument de protectie.

 

 

 

 

 

 

Becurile LED economice folosesc diode emitatoare de lumina in locul filamentelor si gazelor rare. Acestea au o eficienta foarte ridicata, sunt reduse ca dimensiuni, au o durata de viata comparabila cu becurile fluorescente, si o rezistenta ridica.
 

 

CLICK AICI pentru a vedea oferta noastra completa de surse de iluminat.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii