Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

De ce sa va autentificati?

 

Crearea unui cont va economisi timp pretios de fiecare data cand comandati de la noi!

Autentificati-va si vei putea sa:
1. Va accesati contul si sa va actualizati informatiile personale,
2. Salvati adresele de expediere si de plata pentru viitoare comenzi,
3. Monitorizati si sa aveti acces la informatii detaliate privind comenzile online.
4. Fiti informat prioritar cu noutatile din magazinul nostru.

 

Cont client la e-Vasion.ro

 

Informatii stocate - Comenzi ulterioare rapide!
Inca de la primul contact cu e-Vasion, toate informatiile necesare livrarii comenzilor dumneavoastra sunt stocate si pot fi oricand folosite foarte usor in cadrul unei noi comenzi.


Firma si adrese de livrare
Suplimentar detaliilor dumneavoastra de cumparator persoana fizica, puteti stoca detalii despre societate cu detalii complete, toate in acelasi cont de client. Avand toate datele la indemana, orice comanda catre e-Vasion.ro se reduce la cateva clickuri.


Cum creez un cont de client?
Crearea contului se va realiza prin completarea unui formular de pe pagina de "Login". In cazul in care nu aveti cont in site si va aflati la prima comanda pe e-vasion.ro, atunci acesta se va crea folosind detaliile personale si de livrare. Adresa dumneavoastra de email va fi folosita pentru identificarea contului si este important sa specificati o adresa pe care o folositi in mod curent - va asigurati in acest fel ca primiti toate informatiile importante referitoare la comenzi in timp util.


Confidentialitate
e-Vasion.ro va garanteaza confidentialitatea datelor stocate in contul de client. e-Vasion nu va transmite sub nici o forma sau motiv aceste informatii unei terte parti. Exceptie pot face cazurile in care vi se va cere acordul scris sau cele prevazute de lege.

 

Informatii comanda

In contul dumneavoastra puteti urmari procesul in care se afla o comanda pe intreaga perioada de la plasare pana la livrare.


Urmarire stadiu comanda
Pe parcursul derularii comenzii puteti vizualiza si descarca din cont factura proforma, accesand "Comenzile mele" si facand clic pe "Detalii comanda". Veti fi notificat prin e-mail in legatura cu stadiul comenzii dumneavoastra.
Pentru eventuale intrebari sau modificari la comanda, operatorii nostrii va stau la dispozitie :
- la telefon: 0732.010.827 sau 0723.507.950
- e-mail: office@evasion.ro

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii