Producatori

Afla primul noutatile! Inscrie-te!

Adresa ta de E-mail:

Despre continut

Baza de date cu produse a magazinului online este actualizata zilnic.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara o notificare prealabila. Multumim pentru intelegere!

 

Pretul pentru produsele care nu sunt pe stoc (Stoc: La Comanda) este informativ. El poate fi modificat pana in momentul procesarii comenzii.

Recomandari

 

Solutii Finantare

<script>
  (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){
  (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o),
  m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m)
  })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga');

  ga('create', 'UA-4927848-1', 'auto');
  ga('send', 'pageview');

</script>

1. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE FIZICE:

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative:
Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand de la ziua la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produsului.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati , SC VASION  SRL (www.e-vasion.ro), str. Bradului, nr.51, Bacau, Cod postal: 600245, E-mail: office@evasion.ro, cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere pe adresa de mail office@evasion.ro.

 

Consecintele retragerii

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii de la noi catre dumneavoastra, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data achizitionarii. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

 

Expedierea produselor retur

Expediati produsele prin DPD, Fan Curier sau Urgent Curier, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data achizitiei. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebuia sa suportati costul direct al returnarii produselor. Costul aproximativ este estimat la maximum 15 lei/kg.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarea produselor.

 

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email office@evasion.ro. Numai cererile scrise se vor lua in considerare.

 

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte (fara lovituri, zgarieturi), inclusiv ambalajul (chiar daca este desigilat sau deteriorat), accesoriile aferente si produsele cadou-bonus (exact ca in momentul receptionarii).

 

Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie si certificatul de garantie in original (in cazul in care pe certificat sunt mai multe produse, se va returna o copie de pe acesta).

 

Produsul se va returna prin prezenta personala la sediul Vasion sau se va trimite prin curier rapid, taxele de curier fiind suportate de catre client. Returnarea unui produs nu se poate face prin curierii eVasion.ro.

 

2. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE:
In cazul persoanelor juridice (sau a tutuor asociatilor, organizatilor , societatilor etc care sunt inregistrate in baza unui cod fiscal), perioada de returnare este de 5 zile calendaristice iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile. Costurile aferente returnarii vor fi suportate de catre EXPEDITOR.

 

3. NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:

- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi,  sau care nu respecta termenii de garantie
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie
- Produse desigilate
- Produse de ingrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate
- Produse identice desigilate in cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2)
- Produse primite cadou la alte produse decat cu conditia unei noi achizitii
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revandute sub nici o forma

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termeniilor de garantie) in termen de 48 de ore de la receptie vor fi inlocuite (fara alte costuri - in limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca in momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii in scris la adresa de e-mail office@evasion.ro. In cazul in care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra in regim normal de garnatie, conform legii 449/2003.

 

4. RETURNAREA PRODUSELOR PESTE PERIOADA DE RETURNARE:
Produsele aferente unor comenzi care au depasit perioada de returnare se pot accepta doar cu penalizare aplicata la valoarea de achizitie. Valoarea penalizarii va fi calculata in functie de adaosul produsului si eventualele pierderi legate de o vanzare a produsului ca un produs resigilat. Valoarea minima de penalizare este de 5% iar cea maxima de 30%. Decizia de acceptare sau returnare va fi transmisa pe e-mail impreuna cu valoarea de penalizare, dupa receptionarea cererii de retur. Termenul maxim de raspuns este de 48 de ore (2 zile lucratoare).

 

5. DATE RETURNARE:
Produsele vor fi returnate (pachet complet, asa cum au fost primite si dupa caz impreuna cu produsele cadou) dupa confirmarea de primire (reply la e-mailul de retur), conform celor de mai jos:
SC VASION SRL (e-Vasion.ro) - Departament ONLINE
Str. Bradului, nr.51, Bacau, Cod postal: 600245
Telefon : 0732-010.827, 0730-260.304; E-mail : office@evasion.ro
Este recomandat ca produsele sa fie returnate direct la sediul nostru sau prin curier rapid insa ele se pot returna si prin posta.

Lichidari de stoc

go to top Despre noi Contul meu la e-Vasion.ro Cum cumpar? Cum platesc? Termeni si conditii - Acest site utilizeaza Coockie-uri Politica de confidentialitate Info stoc Retururi de produse Asigurarea garantiilor Informare si suport Renuntarea la cumparare Garantii si Service Contact Solutii finantare Retea Vasion Aboneaza-te-la-Newsletter ANPC E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii
Toate drepturile rezervate S.C. Vasion S.R.L. © 2009 E-vasion.ro • Magazin online de materiale de constructii