Implant de Par Pret

MERITĂ PRETUL UN IMPLANT DE PĂR?

Dacă aveți părul subțiat sau calviție, este posibil să fi încercat deja diferite remedii care promiteau părul mai gros și mai voluminos. S-ar putea să fi cumpărat un șampon special menit să stimuleze creșterea părului. S-ar putea să fi dat peste un nou stilist pe care toți prietenii tăi îl recomandă.  Poate că v-ați pregătit și în bucătărie amestecuri de îngroșare a părului din ouă, ulei de măsline, miere, avocado și, dacă aveți încredere în internet, chiar și ceapă. Lista cu remedii sigure pentru căderea părului pare a fi de mare cât și dorința umană de a avea păr strălucitor și gros. Dacă oricare dintre cele de mai sus a funcționat pentru tine, minunat! Sunteți acum mândrul proprietar al unei coame groase de păr.

 

Pretul implantului de păr: Cât pretă și funcționează?

Ca în orice alt domeniu al vieții, răspunsul simplu este următorul: primești pentru ce plătești. Cu cât remediul propus este mai ieftin și mai „făcut de casă”, cu atât este mai puțin probabil să funcționeze. Dar este adevărat și opusul? Dacă plătiți pentru un tratament scump de înlocuire a părului, va funcționa?

 

S-ar putea să nu aveți încredere în răspunsul nostru, deoarece suntem în domeniul implantului de păr și suntem de mulți ani. Dar consultul unui flux constant de pacienți care vin și pleacă ne-a oferit un punct de vedere excelent din care să observăm candidații la înlocuirea părului.

 

Iată ce am văzut: în timpul unei consultări inițiale, mulți clienți își exprimă șocul la pretul propus pentru implantul de păr. Plătiți între 1.000 și 1.500 de euro ședința, poate chiar mai mult, pentru a sta la o clinică de păr pentru cea mai bună parte a zilei și pentru a obține grefe de păr extrase și reintroduse în zonele vulnerabile ale scalpului dvs. pare un angajament important. Mai ales atunci când vă gândiți la alte utilizări, acești bani ar putea merge – o avans semnificativ pentru o mașină nouă sau o vacanță în Italia. Sunt scumpe!

 

Dar asta este ceea ce am văzut și noi: odată ce un pacient primește un plan de tratament personal și își poate imagina rezultatele 3-6 luni pe parcurs, entuziasmul crește. Ziua procedurii nu poate veni suficient de curând și, odată ce grefele de păr sunt așezate, privirea părului în zonele unde nu a crescut de ani de zile este un sentiment special, numai persoanele care s-au luptat cu căderea părului pot aprecia pe deplin.

 

Poți pune preț pe încrederea nou-descoperită?

Acesta este ceea ce am învățat în timp ce priveam nenumărați pacienți care se supun mâinilor magice ale specialistului nostru în înlocuirea părului: să câștigi o nouă încredere în aspectul tău și să iubești din nou ceea ce vezi în oglindă în fiecare dimineață nu este un lucru pe care să-l poți pune cu ușurință pe preț.

 

Nu toate implanturile de păr pretă la fel. Există diferențe între ceea ce se numește FUE (extracția foliculară unită, numită și grefare) și FUT (implantul de unități foliculare, numit și metodă de bandă). FUT tinde să fie puțin mai rentabil, deoarece procedura în sine este mai scurtă, dar necesită anestezie și o recuperare mai lungă, ceea ce poate să nu fie ideal pentru unii pacienți. Pretul implantului de păr FUE este de obicei cotat în preț pe grefă, cu oriunde între 1.000 și 3.000 de grefe necesare pentru a restabili un cap complet de păr.

 

Modalități de a reduce pretul implantului de păr

Dacă considerați că pretul inițial este prohibitiv, vă puteți întreba despre pachetele de finanțare. Multe centre de tratare a părului oferă finanțare fără dobândă, permițându-vă să distribuiți pretul în rate de câteva sute de euro.

 

S-ar putea să descoperiți, de asemenea, că merită să fiți flexibili și să faceți cumpărături. Unii furnizori de înlocuire a părului oferă reduceri speciale în anumite perioade ale anului și, dacă puteți aștepta puțin, o astfel de ofertă specială vă poate reduce preturile drastic.

 

Concluzia este următoarea. Deși avantajele unui implant de păr sunt evidente, dezavantajul este prețul relativ ridicat. Pentru mulți oameni care s-au luptat cu căderea părului, investiția merită. Alții ar putea face pace cu retragerea liniei părului și vor cumpăra mai degrabă o mașină nouă.

Doar tu poți fi judecătorul a ceea ce este potrivit pentru tine.